Pelaa vain eurooppalaisissa pöydissä

Rulettipyörät voidaan jakaa joko 37 (eurooppalaiset) tai 38 (amerikkalaiset) numeropaikkaan riippuen siitä, onko nollat merkitty 0:lla vai 00:lla.Pelaa eurooppalaisella pyörällä lisätäksesi onnistumismahdollisuuksiasi.Talolla on 2,7 prosentin etu, kun asetat yksittäisiä numeroita koskevia vetoja 37-numeroisilla lähtöpaikoilla, ja 5,6 prosentin etu, kun käytät 38-numeroisia lähtöpaikkoja.

Sinulla on parhaat mahdollisuudet onnistua, kun pelaat vetoja

Sinun on pystyttävä tunnistamaan parhaat rulettivedot voittaaksesi.Erinomainen esimerkki hyvästä mahdollisuudesta on tasaraha-panos, jossa menetät puolet panoksestasi, jos pallo osuu joko 0:aan tai 00:aan.

Nämä ulkopuoliset vedot vähentävät talon etua 5,26 prosentista 2,63 prosenttiin

Tämä etu on käytettävissä vain tasaraha-panoksissa.Näihin vetoihin kuuluvat vedot 1-18 ja 19-36 sekä vedot parillinen/pariton ja musta/punainen.

Näissä vedoissa on myös se lisäetu, että niitä voi pelata pidemmän aikaa ja suhteellisen pienellä pelikassalla.

Voittokertoimesi on 45 %, joten tämä on vähäriskinen tapa lyödä vetoa.

Pöydän paras veto

Voit voittaa ruletissa asettamalla panokset, jotka tarjoavat suurimmat voittokertoimet.Voit pelata eurooppalaisella yhden nollan rulettipyörällä.

Sääntö on ‘en prison’.Jos asetat tasarahapanoksen ja pallo laskeutuu nollaan, krupieeri ei ota panostasi vastaan.
Sen sijaan panoksesi “vangitaan” eli pidetään panttivankina, ja sitten annat panoksesi jatkua seuraavalle kierrokselle.Voit voittaa, jos panoksesi pomppaa.

Se on poistettava pöydästä Tällä panoksella on merkittävä etu: se vähentää talon etua tasarahapanosten osalta puoleen eli 1,35 %:iin. Tämä tekee siitä erittäin houkuttelevan. Paras tapa lyödä vetoa rulettipöydässä on pelata.

Rahanhallinta

Ruletti on peli, johon liittyy sattumaa.Rahanhallinta ei voi vaikuttaa talon etuun tai takuuseen mistään vedosta. Voit ansaita enemmän rahaa.

Vaikka talolla olisi ollut etu ennen kuin käytit rahanhallintaohjelmaa, sillä on edelleen tämä etu, kun olet soveltanut sitä. Rahanhallintajärjestelmä. Rulettiin on saatavilla monia rahanhallintastrategioita.Mikään niistä ei kuitenkaan toimi.Paras tapa voittaa ruletissa on voittaa. Ruletti on sijoittaa parhaat vedot.

Rulettijärjestelmät

Monet yritykset tarjoavat huomattavia tasaisia voittoja, jos käytät niiden rulettijärjestelmiä.Ruletti on virusperäinen peli. Onnenpelin matemaattiset järjestelmät eivät voi toimia.Matematiikka voi ennustaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Pelissä tapahtuu juuri päinvastoin:Et koskaan tiedä, mitä tapahtuu.

Ruletti:Voita

Voit voittaa ruletissa käyttämällä eurooppalaista pyörää.Tämä lisää voittomahdollisuuksiasi. Mahdollisuutesi voittaa ruletissa kasvavat. Pystytkö tunnistamaan parhaat ja huonoimmat rulettivedot?

Jokaisella rulettipyörän pyöräytyksellä on itsenäinen lopputulos, eivätkä aiemmat pyöräytykset vaikuta siihen. Vaikka saisit kymmenen mustaa numeroa kymmenellä pyöräytyksellä, mahdollisuutesi saada punainen numero on sama kuin saada musta.

Ruletti on onnenpeli.Sinun on määritettävä voiton todennäköisyys ja asetettava panokset, joiden onnistumisen todennäköisyys on suurin.

Amerikkalainen ja eurooppalainen ruletti

Ruletin voittokertoimet on helppo laskea. Riippumatta siitä, pelaatko eurooppalaista versiota (yksi nolla) vai amerikkalaista versiota, jossa on ylimääräinen tuplanollapaikka, pyörä voidaan jakaa 37 tai 38 kenttään.

Talon etua edustavat nollatila(t).Taloetu yhden nollan ruletissa on 2,7 %, kun taas tuplanollassa se on 5,26 %.

Miten lasketaan ruletin kertoimet?

Eurooppalainen yhden nollan peli Amerikkalainen tuplanollapeli

(35-36)/37×100 = -2,7 % (35-37)/38×100 = -2,70 % (35-37)/38×100 = -5,2 %.

Varo näitä vetoja

Vältä yhden numeron vetoja ja viiden numeron vetoja.Nämä vedot ovat saatavilla vain tuplanollapyörissä, ja niissä on kaikkein uskomattomimmat kertoimet ja todellisten voittojen erot.

Aseta panoksesi

Ruletti on peli, jota kannattaa pelata.Pidä kiinni vedoista, joiden kertoimet ovat lähellä niiden voittoja.Näihin “tasaraha”-panoksiin kuuluvat panostukset parillisiin, parittomiin, mataliin (numerot 1-18), korkeisiin (numerot 19-36), punaisiin tai mustiin.Nämä vedot maksavat 1:1.

Ruletin kertoimet: pöydän paras veto

Sinun kannattaa etsiä eurooppalaista yhden nollan pyörää, joka tarjoaa säännön “en prison”.

Jos pallo osuu nollaan tasaraha-panoksessa, krupieeri ei peri panostasi.Sen sijaan panoksesi “vangitaan” tai otetaan panttivangiksi.Sinun on sitten pakko pitää se pöydälläsi seuraavaan pyöräytykseen asti.Voit ottaa voittavan panoksesi pois pöydältä, jos se voittaa.

Sinun ei kannata ostaa rulettijärjestelmää, jos et halua menettää rahaa.

Näytämme, miten luodaan järjestelmä, joka pienentää talon etua ja näyttää sinulle, missä ovat parhaat vedot.

Rulettijärjestelmän luominen on helppoa.Tässä ovat kaikki yksityiskohdat:

Talon etu

Voit pelata kahdenlaisilla rulettipyörillä: Amerikkalaisessa ruletissa on 38 paikkaa, jotka on numeroitu 00:sta 36:een.Kaksi nollaa antaa talolle 5,26 prosentin edun.

Eurooppalaisessa rulettipyörässä on 37 paikkaa, jotka on numeroitu 0-36.Talon etu on vain 2,70 %, koska siinä on vain yksi nolla.Tämä on paras tapa pelata. Rulettijärjestelmät eivät voi poistaa talon etua.

Se on olemassa alusta alkaen, eikä sillä ole väliä, mitä rulettijärjestelmää käytät.

Rulettijärjestelmät ja talon etu

Ruletti on tilaisuuspeli, eikä talon etu katoa. Vaikka järjestelmää kuinka sovellettaisiin, se ei voi pienentää talon etua. Seuraavan kierroksen todennäköisyys lasketaan edellisten rulettien perusteella. Ne käyttävät historiatietoja tulevaisuuden ennustamiseen.

Jos jokainen pyöräytys ei kuitenkaan liity edelliseen pyöräytykseen, menneisyyden tietojen käyttäminen on turhaa, sillä niillä ei ole merkitystä tulevaisuuden kannalta.

Jokainen rulettijärjestelmä myydään sen perusteella, miten se pystyy ennustamaan tulevaisuutta aiempien tietojen avulla. Tällä ei ole merkitystä.

Ihmiset uskovat aina, että jos punainen tulee viisi kertaa peräkkäin, on todennäköisempää, että seuraavaksi tulee musta. Tämä ei perustu matematiikkaan, vaan tuuriin. Vaikka punaista näkyisi 50 kertaa, voittomahdollisuudet ovat silti hyvät. Yksikään uhkapeluri ei ole koskaan voittanut säännöllisiä voittoja pelkkään tuuriin luottaen.

Paras rulettijärjestelmä

Pelaa ensin eurooppalaisella pyörällä. Seuraavaksi sinun on valittava, mitä panoksia asetat.

Aseta panoksesi

Pidä silmällä vetoja, joiden kertoimet ovat lähes yhtä suuret kuin niiden voitot. Näitä vetoja kutsutaan nimellä “tasaraha”. Niihin kuuluvat vedonlyönti Even (parillinen), Odd (numerot 1-18, Low (numerot 9-18), High (19-36), Red (punainen) ja Black (musta)). Kaikki nämä muutokset maksavat 1:1.

Varo pyörää, jossa on sääntö “en prison.” Et menetä panostasi, jos asetat parillisen rahan panoksen ja pallo laskeutuu nollaan. Sen sijaan panoksesi “vangitaan” eli pidetään panttivankina ja lähetetään eteenpäin seuraavaa kierrosta varten. Voit ottaa voittavan panoksesi pois pöydältä, jos se voittaa. Talon etu tässä vedossa on vain 1,35 %.

Vähennä talon etua niin paljon kuin mahdollista

Voit tehdä vain tämän, ja talon etu voi pienentyä vain 1,35 %:iin. Tämä lisää voittomahdollisuuksiasi ja sallii sinun kokea ruletin jännityksen ja jännityksen.

Sinun ei tarvitse ostaa rulettijärjestelmiä. Sen sijaan voit luoda oman järjestelmäsi käyttämällä yllä olevia tietoja. Tämä on parempi vaihtoehto kuin sellaisen ostaminen.